Nieuwsflitsen

EKC dames sluiten af met nederlaag

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De laatste competitiewedstrijd van de voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) zaterdag 25 mei tegen SV Lycurgus in Groningen werd geen beste. Thuis had EKC nog met 3-2 gewonnen maar nu wist men net met 11 dames te startten. Wel kwamen er later nog twee dames van het tweede elftal als wissels bij het team.

Lees meer

Late winst EKC2

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op woensdagavond 17 mei pakten de reserves van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) hun goede lijn weer op. Tegenstander was in Groningen op het Zernike Complex het 7e elftal van de studentenvereniging GSVV The Knickerbockers, het team van oud-Eenrum-speelster Robin Boonstra die ook meedeed.

Lees meer

Grote zege Zeester op zwak Jistrum.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Veel publiek, een warrige arbiter Van der Bij, prachtig weer en vier goals van clubtopscoorder Vince van der Veen waren de belangrijkste ingrediënten bij het duel Zeester-Jistrum die door de thuisploeg met 6-1 werd gewonnen. Een winstpartij die er voor zorgde dat de Zoutkampers nog volop in de race zijn voor de derde periode.

Lees meer

Op de sportcomplexen wordt hypocriet gedacht

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Elke dag beginnen ongeveer 100 kinderen met roken, jaarlijks zo’n 37.000. Dat gebeurt niet vanzelf. Kinderen doen anderen na. Ze zien overal glimmende, aantrekkelijke pakjes die hen verleiden. En zelfs als ze nooit gaan roken, krijgen ze op veel plaatsen andermans rook binnen, of roken mee tijdens de zwangerschap. Het wordt tijd dat ouders en kinderen kunnen kiezen voor een rookvrije jeugd.

Lees meer