Leroy Munters (De Fivel D1): De mooiste club ter wereld is De Fivel.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

De mooiste club ter wereld zo omschrijft Leroy Munters zijn voetbalvereniging De Fivel. Zijn droom is echter om ooit voor FC Groningen uit te komen. Dat en nog veel meer komt aan de orde in ‘Een elftal vragen aan… Leroy Munters speler van De Fivel D1

            1331208966NDSCF0013

                               Leroy Munters De Fivel D1

Leroy jij speelt in de D1 van De Fivel. Hebben jullie goed gepresteerd in de najaarsreeks: Wij hebben het goed gedaan. We zijn vierde geworden. Het was  voor ons de eerste keer dat we op een groot veld speelden.

Wat is jouw positie in de D1 van de Fivel of ben je een speler die op meerdere posities kan spelen: Vaak speel ik linksvoor. Ik ben linksbenig en speel graag aan de linkerkant.

FC Groningen verliest heel vaak als ze uitspelen vind jij dat ook zo bijzonder; Ja, wel een beetje jammer.

Er zijn tegenwoordig teveel voetbalwedstrijden op TV of vind jij dat niet: Ik vind dat niet, vind het juist leuk om voetbal te kijken. Doordeweeks zie ik niet zoveel voetbal, omdat ik dan op tijd naar bed ga.

Met welke voetballer zou jij wel een dagje willen optrekken: Met Lionel Messi omdat hij goed is.

Je vader voetbalt al een groot aantal jaren in het eerste elftal van De Fivel. Is dat ook jou doel om in het eerste elftal te spelen: Ja, dat wil ik ook wel en daarna naar FC Groningen.

Wie vindt jij de beste voetballer in de eredivisie Leroy : Dusan Tadic omdat hij goede voorzetten kan geven en net als ik ook linksbenig is

1331208882NSAM 0200

        Leroy op de foto met Dusan Tadic , zijn grote favoriet in de eredivisie

Wie wordt er volgens jouw Nederlands Kampioen : PSV

Konden jullie deze winter ondanks de vorst een beetje trainen in Zeerijp: Ja, want wij trainen in de winter altijd in de gymzaal in Zeerijp. We gaan nu weer buiten trainen.

Zou jij jouw Nederlands Elftal eens willen samenstellen: Stekelenburg; V.d. Wiel,Heitinga, Virgil v. Dijk, Burne; v.Bommel,Sneijder; v. Persie, Ola John,   Huntelaar, Robben.

De Fivel is: De leukste club van de wereld !!