de 15 vragen aan Allard Janssen( trainer voetbalschool Eemsmond)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

De 15 vragen aan de Ajunioren-trainer van Eems Boys en trainer van voetbalschool Allard Janssen.

 

 

De 15 vragen aan de A junioren-trainer van Eems Boys en trainer van voetbalschool Eemsmond Allard Janssen.

fotoallard1

 

Wat doe je in het dagelijkse leven:

In het dagelijks leven werk ik voor Akzo Nobel locatie Delfzijl, als procesoperator.

 Wat zijn je hobby’s:

Mijn grootste hobby is VOETBAL. Ik ben erg bezig met deze sport.Op dit moment ben ik trainer van de A-junioren en assistent trainer bij het 1e elftal.Ook organiseer ik regelmatig het Kaboutervoetbal.

 Met wie zou jij wel een dag willen ruilen:

Met niemand, want ik ben wie ik ben en op dit moment erg gelukkig.

 Eten/drinken:

Toen ik een kleine jongen was, lustte ik niet zoveel. Overal moest appelmoes bij, anders wilde ik het niet eten! In de loop der tijd ben ik steeds meer gaan eten en ook van de verschillende culturen gaan proeven en dat bevalt me prima.Chinees,Indisch, Italiaans, Indiaas en natuurlijk Hollandse pot!Door de weeks drink ik eigenlijk alleen maar thee en frisdrinken. Als ik op een feestje ben, en de volgende dag niet aan het werk moet, dan drink ik hoofdzakelijk een lekker biertje…of twee.

 Welke internetsites bezoek je regelmatig:

www.eemsboys.nl, fc update, voetbalnoord,tweenul,puurvoetbalonline,Voetbalschool Eemsmond,KNVB,Voetbal.nl, Marktplaats en Stagevu.

 Waar kunnen ze je s’nachts voor wakker maken:

De EK halve finale Nederland – West Duitsland op video, met een lekkere zak chips erbij! (bolognese van Kroky)

 Wat zijn je ambities:

Ik heb de afgelopen 2 jaar een hoop geleerd als assistent trainer bij het 1e elftal, het eerste seizoen 1e klasse en nu 2e klasse. Wedstrijden analyseren, tactiek en je trainingen daarop aanpassen, interessante stof. Ben in bezit van het Jeugdvoetbaltrainer en Trainer Coach 3 diploma, maar wil volgend jaar of het jaar daarop mij laten inschrijven voor de TC2 opleiding, ben wel toe aan de volgende uitdaging! Ook ga ik vanaf de maand maart als jeugdtrainer aan de slag bij Voetbalschool Eemsmond, een initiatief van Jan Medema en Gerard Zeeman.Het is natuurlijk fantastisch als je deze kinderen extra techniektrainingen kunt geven en ze op deze manier een betere voetballer kan laten worden. De jeugd heeft de toekomst!!

 Wat is je favoriete muziek keuze: 

Ik heb geen speciale voorkeur.Heb laatst wel de nieuwe CD van Kane gekocht, mooie muziek vind ik dat. Maar luister ook wel naar U2,Top 40 muziek,Anouk,30 seconds from Mars, Blof. Erg verschillend dus.

 Wie is jouw idool:

In de sport is dit Marco van Basten. Ben er heilig van overtuigd dat er tot op heden geen betere spits is geweest dan deze man. Mijn vader; hij was er altijd voor me, niet op de voorgrond, maar ik voelde gewoon dat hij er altijd voor me was.Hoop dat mijn kinderen later ook zo terugdenken aan mij dan ik aan mijn vader.

 Ik maak me weleens kwaad om:

Het asociale gedrag van mensen in het dagelijkse leven. Men accepteert niets meer van elkaar.Kijk maar in het verkeer of gewoon op straat.Iedereen is de hele dag met zichzelf bezig en is altijd gehaast.Misschien dwingt de huidige maatschappij(2 verdieners) de mensen er wel toe, maar ik kan er maar niet aan wennen. Ik zie dit ook bij de sport gebeuren, men belt niet meer netjes af, ouders niet meer lamgs de lijn etc… het sociale is gewoon verdwenen!!! De hoeksteen van de samenleving (citeer: dhr Balkenende) is aan het afbrokkelen.

 Belangrijkst nieuwsfeit:

Op dit moment natuurlijk de aardbeving op haiti, want dat geeft maar weer aan dat we volledig zijn overgeleverd aan de natuur.De mens heeft in de loop der tijd veel onder controle gekregen, maar de natuur zal men nooit onder controle krijgen.

 Welke kranten lees je:

DVHN, AD (puur voor de sport) en de huis aan huis bladen Eemsbode en de Eemslander.Bij mijn moeder thuis lees ik nog wel eens de Telegraaf.

  Ik ben trots op:

Mijn moeder; na het plotselinge overlijden van mijn vader heeft ze de draad gelukkig weer goed opgepakt en niet bij de pakken neer gaan zitten.Een sterke vrouw! Maar natuurlijk ook op mijn vriendin en onze 3 kids.

 Je favoriete club in Nederland

De FC natuurlijk !!!!

 Wat wil je verder nog kwijt

Wat ik hierboven ook al genoemd heb, wees socialer naar elkaar, dan wordt het allemaal wat makkelijker in het leven.