de 15 vragen aan Hans Mensink (voorzitter v.v.GVB)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

 

De voorzitter van de zondagvoetbalvereniging GVB uit Grootegast, Hans Mensink is de volgende gast in de rubriek de 15 vragen aan.

 

De voorzitter van de zondagvoetbalvereniging GVB uit Grootegast,Hans Mensink is de volgende gast in de rubriek de 15 vragen aan.

fotohansmensink

 

Wat doe je in het dagelijkse leven

Ik ben hoofd Facilitaire Zaken van Fokus in Groningen. Fokus is een landelijke stichting voor mensen met een zware lichamelijke beperking die zelfstandig willen wonen. Bijna 100 kantoren in Nederland. Ik zorg er met mijn afdeling voor dat (landelijk bijna 2000 medewerkers) iedereen een prettige werkplek heeft.

 Wat zijn je hobby, s

Veel tijd nodig als voorzitter van v.v.GVB op dit moment en ik ben aan het sporten “spinning”. Verder voer ik gesprekken, als mediator, voor mensen met (relatie)problemen. Ik studeer op dit moment sociale psychologie. Verder ga ik regelmatig op wintersport en ski dan ook graag.

 Met wie zou jij wel een dag willen ruilen

Met de burgemeester of wethouder. Lijkt me geweldig iets te doen binnen het dorp op politiek gebied. Vasthouden en proberen iets te bereiken.

 Eten/drinken.

Ik ben een goede eter en ga regelmatig even uit eten. Vleeseter, gebakken Amerikaanse aardappels en appelmoes!! Laatste tijd door het intensieve vergaderen van het voetbal wel een beetje bier leren drinken.

 Welke internetsites bezoek je regelmatig

Vaak onderzoek ik alles wat ik ga kopen op internet via bijvoorbeeld kieskeurig.nl. Verder ben ik website beheerder van de site van v.v.GVB. Erg leuk en leerzaam.

 Waar kunnen ze je s, nachts voor wakker maken

Dat ga ik je niet vertellen.

 Wat zijn je ambities

Graag wil ik v.v.GVB verder brengen en er een stabiele organisatie van maken. Veel respect verwerven in het dorp op de wijze waarop we de vereniging runnen. Inspraak en betrokkenheid van de leden bereiken en waarmaken. Gezelligheid en vele initiatieven bevorderen om samen een echte vereniging te zijn.

 Wat is je favoriete muziek keuze 

Ik heb geen specifieke voorkeur maar Ilse de Lange en Katie Malua vind ik heerlijk om rustig in de auto naar te luisteren.

 Wie is jouw idool

Ik ben geen aanbidder van iemand en heb eigenlijk geen idool.

 Ik maak me weleens kwaad om

Het onrecht die mensen elkaar aandoen. Verder de reclame blokken op tv en de ontelbare herhalingen tot ergernis toe. Als kijker word je als een kind behandeld.

 Belangrijkste nieuwsfeit

Dat v.v.GVB het goed doet in het veld maar ook als zaalteam prachtige resultaten neerzet. In de regio hoor je de waardering over de inzet en het spel van de spelers. Dat is een nieuwsfeit waar we trots op mogen zijn!

 Welke kranten lees je

Ik lees geen krant meer aangezien ik me dagelijks via internet, met name nieuws.nl, op de hoogte breng van alle ontwikkelingen. Kranten leveren geen nieuwsfeiten.

 Ik ben trots op 

Alle leden, met name de huidige vrijwilligers, van v.v.GVB. Als ik zie hoe mensen zich inzetten om van v.v.GVB echt iets te maken is werkelijk emotioneel. Dat is dan ook de reden dat ik me hiervoor zelf ook blijf inzetten.

 Je favoriete club in Nederland

FC Groningen

 Wat wil je verder nog kwijt

Niets.