de15 vragen aan Boelie de Strurler (Stedum 1)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Boelie de Sturler is de doelman van het eerste elftal vijfde klasser Stedum en sinds kort vader van dochter Robine.

 Boelie de Sturler is de doelman van het eerste elftal vijfde klasser Stedum en sinds kort vader van dochter Robine.

 fotoboeli

 Wat doe je in het dagelijkse leven

 Ik werk al 10 jaar bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit in Assen als uitvoeringsspecialist bij de afdeling gegevensmanagement. Contacten met klanten onderhouden die bepaalde gegevens van ons willen afnemen en dat dit op de juiste manier wordt gedaan ivm de privacywet.

 Wat zijn je hobby, s

Voetbal in het eerste als keeper bij de VV Stedum, zaalvoetbal en schaatsen (natuurijs) en vroeger ook nog basketbal. En natuurlijk mijn aandacht voor mijn  2 maanden oude dochter.

Met wie zou jij wel een dag willen ruilen

Met de Minister Verburg. Soms denk ik, denk toch eens wat meer in de praktijk voor al die boeren en denk eens mee in hun problematiek dan krijg je ook meer waardering voor elkaar. Er zijn gewoon teveel regels voor iedereen ook voor andere mensen. We kunnen het veel makkelijker maken door niet steeds uitzonderingen te verzinnen.

Eten/drinken

Nasi (indisch zelf klaar gemaakt). Of lekker BBQ/Gourmetten. Biertje op zijn tijd en cola-berenburger.

Welke internetsites bezoek je regelmatig

Het KNMI (vind het weer altijd interessant), puurvoetbalonline.nl sinds kort en voetbal.nl nu de KNVB dit verplaatst heeft en tweenul.nl en voetbalnoord.nl

Waar kunnen ze je s, nachts voor wakker maken

Alleen als er iets ergs aan de hand is. En als er door tijdverschil voetbal of schaatsen voor is dan ben ik zelf wel wakker om tv te kijken. Voor de rest slaap ik liever zeker nu met zo’n kleine in huis

 Wat zijn je ambities

Ambitie??? Dit is altijd zo’n groot woord. Als ik maar gelukkig kan zijn in het leven en lekker kan genieten dan ben ik al een heel eind.

Wat is je favoriete muziek keuze

Gewoon leuke muziek. Maar Dire straits en bruce springsteen dat soort muziek is wel mijn favoriet.

Wie is jouw idool

Dat is mijn vrouw Marjan en mijn dochter Robine. En op sportgebied is dat Sven Kramer.

Ik maak me weleens kwaad om

Ach ja…ik kan overal wel eens kwaad om worden. Maar wat ik echt belachelijk vind dat mensen een peuk uit het autoraam gooien of rotzooi op de grond gooien terwijl er gewoon een asbak of vuilnisbak in de buurt is. Neem gewoon even de moeite om dit fatsoenlijk weg te gooien. Is dat nu zoveel moeite!!

Belangrijkst nieuwsfeit

Ach ja…Wat is belangrijk nieuws. De een vind dit belangrijk de ander dat. Maar ik erger me wel eens aan het journaal is dat het soms alleen maar over 1 onderwerp gaat of dat er heel lang over wordt gepraat. Er wordt van alles bijgehaald. Doe nou met zijn allen normaal dan doen we al gek genoeg.

Welke kranten lees je

Dagblad van het Noorden, proefabonnement van de Telegraaf (puur voor de sport en de DVD’s die ik kreeg) en de Ommelander Courant (regioblad)

Ik ben trots op

 Mijn dochter Robine en mijn vrouw Marjan

 Je favoriete club in Nederland

FC Groningen, alleen op dit moment gaat het niet zo goed. Maar ja we kunnen niet elk jaar verwend worden. Zo realistisch moet je wel zijn. We hebben niet een begroting zoals Twente bijvoorbeeld.

Wat wil je verder nog kwijt

 Voor iedereen maak er een gezond en sportief 2010 van en doe je uiterste best om de wereld de komende jaren te verbeteren en begin bij je zelf.