De 15 vragen aan Veonique Smedeman (Kids United)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Veronique Smedeman voetbalt voor Kids United en is de eerste die namens haar club aan de Rubriek 'De 15 vragen aan......... meedoet.

Veronique Smedeman voetbalt voor Kids United en is de eerste die namens haar club aan de Rubriek 'De 15 vragen aan......... meedoet.

Kids United is de voetbalvereniging voor kinderen met een handicap waar ze van af zes jaar kunnen voetballen. De club bestaat sinds 20003 zoals op de site www.kids-united.nl te lezen valt. Kids United, een vereniging die door Puurvoetbalonline een warm hart toegedragen wordt. Want voetballen is namelijk van en voor iedereen!
Veronique vulde de 15 vragen in waarin we ondermeer kunnen lezen dat ze s,nachts niet wakker gemaakt wil worden maar dat wel graag keer in een brandweerauto wil zitten ( dat moet te regelen zijn brandweermannen!)

veronique_smedeman

 

Veronique samem met Grompy de mascotte van FC Groningen

 

 

 

Wat zou jij later graag als beroep willen hebben Ik wil graag juf worden.

Wat zijn je naast het voetballen leuk om te doen: Judo en buiten spelen op de trampoline en achter de pc spelletjes doen.

Met wie zou je en dag willen ruilen: Profvoetballer.

Wat is je favoriete maaltijd Patat en pannekoeken.

Welke internetsite,s bezoek je het meest: Speeleiland spelletjes muziek luisteren via you tube.

Waar mogen ze jouw s, nachts voor wakker maken: Je mag me nergens voor wakker maken.

Wat is je favoriet TV programma: Nickelodeon.

Wat is jou favoriete muziekkeuze: Ralf en K3

Wie zie jij als je grootste voorbeeld: Mama

Waar wordt jij echt vrolijk van: Dat patrick lief tegen me doet en geen ruzie maakt met me.

Waar zou jij graag heen willen op vakantie en waarom: Egypte mooie weer en mooie coole glijbanen en zwembaden.

Wat is je grootste wens: Om nog een keer in een brandweerwagen tezitten.

Waar ben je trots op: Dat ik samen met papa en mama en vincent rondje zuidlaardemeer heb geschaatst dat is 10 kilometer .

Wat is je favoriete club in Nederland: FC Groningen

Wil je verder nog wat vertellen: Ik ben begonnen met voetballen bij HS'88 bij de kabouters toen ik vijf jaar was Toen ik zes was ben ik overgegaan naar de G-jeugd van HS88 waar ik nu al weer 4 jaar voetbal .
Maar omdat mijn teamgenootjes geen wedstrijden willen vonden mijn vader en moeder dat het te lang duurde voor dat ik in G 1 zou komen. Dan moest ik nog zes jaar wachten voordat ik wedstrijden kon spelen.
Daarom hebben mijn pappa en mamma samen met mij besloten om dit jaar op 1 maart over te gaan naar Kids United waar ik wel kan trainen en wedstrijden kan spelen. Bij Kids United vind ik het dan ook erg leuk

Groetjes van Veronique Smedeman.