De elf vragen aan Erwin Hiemstra( Corenos 4 ): Mijn oom Cor was een echte Corenos-man

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Erwin Hiemstra is keeper van het vierde elftal van Corenos. Een volgens de keeper gezellig en sportief team wat een van de vragen was in de rubriek ‘de Elf vragen aan’ ……..

 
image 2015 12 06
Erwin wat is Corenos 4 voor een team: ‘Een gezellig en een sportief elftal.”
Jij bent keeper begreep mij. Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten: ‘Ik heb ruim 16 jaar niet meer gevoetbald maar het bleef altijd kriebelen. Ze zochten bij het vierde nog een keeper dus in overleg met het thuisfront ben ik weer gaan keepen. M'n specifieke kwaliteiten... die heb ik niet echt.
AZ en FC Groningen zijn al uitgeschakeld in het Europa League Toernooi. Denk jij Ajax wel doorgaat:Het zou mooi zijn voor het Nederlandse voetbal maar ik denk niet dat ze doorgaan. Ik hoop het wel!”
Wat doe je in het dagelijks leven: ‘Ik ben taxichauffeur.”
Wat zijn jouw verdere hobby’s naast het voetballen: Darten, vissen.”
Trainen jullie ook nog met het team of blijft het bij wedstrijden: We trainen ook nog maar we trainen meestal gezamenlijk met het derde.”
Wat is een overgewaardeerde keeper in de eredivisie en waarom: ‘Ik kan daar op dit moment niets over zeggen. Er is altijd wel commentaar op een keeper.
Wie wordt er volgens jouw kampioen van Nederland en waarom: ‘Ik hoop dat Ajax kampioen wordt maar dat wordt wel lastig.”
Vaak worden duels in de lagere regionen ‘afgelast’. Een bron van ergernis of zeg jij dat hoort erbij: ·‘Het hoort erbij. Ik kan zelf ook niet altijd. Om dat een ergernis te vinden, nee niet echt.”
Na ‘Parijs’ wordt het in voetbalstadions nooit meer hetzelfde: · ‘Ik denk dat er altijd wel aan gedacht wordt als je in een stadion zit. En dan straks met het EK in Frankrijk voor de deur...
Wat wil jij nog graag vertellen maar heb ik niet gevraagd: ‘

Corenos is een mooie voetbalclub. M'n oom Cor heeft altijd tegen mij gezegd:  'Ik hoop dat je nog een keer bij Corenos komt voetballen'. Helaas kan hij dat niet meer meemaken i.v.m zijn  te jong overlijden, nu 21 jaar geleden.  Oom Cor was een echte Corenos man.