Succesvolle Corenos Wintercup krijgt nu ook vervolg in de zomer

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Na het succesvolle Corenos Wintercup komt er nu een Zomer-editie aan. Op zaterdag 29 juni a.s. organiseert voetbalclub Corenos uit Roodeschool de allereerste editie van de Corenos Zomercup 2019.

image001

 Corenos wil met dit toernooi clubs, waarbij maximaal plaats is voor vier ploegen, een podium bieden om hun vernieuwde selectie aan het grote publiek te kunnen presenteren.  Op dinsdag 25- en donderdag 27 juni vinden de poulewedstrijden plaats, waarna op zaterdag 29 juni de finalewedstrijden zullen plaatsvinden. De poulewedstrijden vinden in de avond plaats. De finalewedstrijden starten aan het eind van de middag. In de avond zal er een aanvullend programma worden georganiseerd. “In het weekend van 25/ 26 mei a.s. worden de laatste competitiewedstrijden afgewerkt, waarna de nacompetitie begint. En dan is er een hele periode niets. Nu zijn wij op het idee gekomen om in Roodeschool een toernooi te organiseren waar clubs hun vernieuwde selecties voor het nieuwe voetbalseizoen aan het grote publiek kunnen presenteren. Ook voor trainers die net bij hun nieuwe club beginnen biedt dit toernooi een mooi gelegenheid om alle selectiespelers aan het werk te kunnen zien. Het is voor het eerst in de regio dat er een soortgelijk toernooi wordt georganiseerd”, aldus initiatiefnemer en Corenos-trainer Marco Pesiwarissa.

Toernooi voor Reserve elftallen

Ook voor de Reserveteams wordt er een toernooi georganiseerd. Deze vindt alleen plaats op zaterdag 29 juni. Aanmelden kan bij: Marco Pesiwarissa | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | 0630263975 Deelname aan beide toernooien is GRATIS.