vacature trainer-coach SV Bedum 2e elftal

Geschreven door Vincent Geerling op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Vacature Trainer/Coach 2e elftal zaterdag SV Bedum
Voor het aankomende voetbalseizoen 2019/2020 is SV Bedum op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde trainer/coach voor het 2e zaterdagelftal. Het 2e zaterdagelftal staat op dit moment tweede in de reserve eerste klasse.


Wat wordt er van jou verwacht?
Bij SV Bedum is het doel onze spelers constant te ontwikkelen. Hiermee beginnen wij al in de jeugd. Jeugdspelers worden klaargestoomd voor voetbal bij de senioren op het niveau dat het beste bij de speler past. Jij bent in dit proces een belangrijke schakel die moet zorgen dat het talent wordt herkend en erkend. Jij als trainer/coach weet de belangen van onze club te vertegenwoordigen en bent bereid te werken volgens de uitgangspunten van SV Bedum.
SV Bedum vindt het belangrijk dat spelers én begeleiders binnen het gestelde ambitieniveau plezier beleven aan de voetbalactiviteiten. Een goede teamgeest is hiervoor van essentieel belang.

Wat bieden wij?
Wij bieden een gedegen organisatie waarin jij zo optimaal mogelijk wordt gefaciliteerd om jouw werkzaamheden te verrichten. Wij beschikken over een video analyse systeem en over een spelersvolgsysteem waarmee de ontwikkeling van spelers nauwlettend kan worden gevolgd. Door de intensieve samenwerking met overige trainers kun jij je kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Daarnaast bieden wij een salaris dat wij passend vinden bij jouw kennis en ervaring.

Wij zoeken een trainer die:
• de 2e selectie twee keer in de week traint, op dinsdag- en donderdagavond.
• op zaterdag de wedstrijd coaching van het 2e elftal voor zijn rekening neemt.
• een enthousiaste opleider is.
• technisch en tactisch goed is onderlegd.
• spelers individueel en een team beter weet te maken.
• discipline, normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan.
• werkt aan en met spelers zodat doorstroming en aansluiting naar het 1e elftal wordt bereikt.
• sterk is in positief coachen tijdens trainingen en wedstrijden.
• die goed kan samenwerken.
• een teambuilder is door communicatief sterk te zijn en de spelers weet te motiveren.
• In het bezit is van minimaal TC III.

Bent je geïnteresseerd, dan kun je voor 14 januari je C.V. en motivatie in ons bezit stellen. Dit kan schriftelijk aan SV Bedum p/a Coendersstraat 24 9781 GD Bedum of per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen kun je terecht bij Richard Ahlers, voorzitter Technische Commissie SV Bedum, (06) 21624028.

Wij willen de eerste gesprekken starten in de 2e helft van januari. Meer info over onze club? Kijk eens op: www.svbedum.nl