Vacature hoofdtrainer s.v. de Heracliden

Geschreven door Jos Dekker op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Voor het seizoen 2019-2020 is voetbalvereniging SV de Heracliden uit Uithuizermeeden op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. SV de Heracliden telt ongeveer … leden en komt uit in de 4e klasse D op zaterdag. De selectie traint op dinsdag- en donderdagavond.

Taken en verantwoordelijkheden:

• De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in overleg met    trainer van het 2e elftal en indien nodig trainer van de hoogste jeugdelftallen

• De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van de selectie-elftallen (samenstelling technische staf wordt in overleg bepaald)

• De hoofdtrainer verzorgt de trainingen van eerste elftal en coacht deze tijdens de wedstrijden

• De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie, en heeft hierover contact met de technische staf van het 2e elftal en de jeugdcoordinatoren.

• De hoofdtrainer heeft, naast zijn verantwoordelijkheden voor het eerste elftal, c.q. selectie, de verantwoordelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van onze jeugdafdeling

• De hoofdtrainer is in het bezit van trainersdiploma(‘s) en heeft ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding. Pré is minimaal 4e klasse niveau.

• De hoofdtrainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers, technische staf en zichzelf verder te ontwikkelen. Indien spelers van buitenaf aangetrokken worden moeten ze wel binnen de filosofie van de club te passen.

• SV de Heracliden is op zoek naar een hoofdtrainer die ambitieus is en voldoende oog heeft voor verenigingsstructuur/cultuur waarin prestaties en plezier samen op gaan.

• De hoofdtrainer communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen.

• De hoofdtrainer toont betrokkenheid bij de gehele vereniging.

Binnen de vereniging is er een werkgroep opgezet die de procedure de komende weken zal begeleiden. De insteek van deze werkgroep is om eind Januari, uiterlijk begin Februari een nieuwe hoofdtrainer in overleg met het bestuur en overige betrokkenen aan te stellen. Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen bij de werkgroep via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 8 januari 2019.

Na een selectieprocedure op C.V. worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Er wordt te allen tijde gemeld of u wel of niet wordt uitgenodigd voor deze gesprekronde. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via bovenstaand e-mailadres.