SV Marum Dames zoekt hoofdtrainer

Geschreven door Reind van Veen op . Geplaatst in Binnen de lijnen

De dames selectie van SV Marum is met ingang van het seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer.

Het damesvoetbal is binnen de vereniging SV Marum groeiende, momenteel zijn er 6 dames/meiden teams actief in diverse competities, waarvan Dames 1 momenteel in de subtop van de 3de klasse meedraait en de MO-17 meiden onlangs kampioen  ( 1ste  klasse ) zijn geworden

Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij of zij de trainingen verzorgt op maandag- en op woensdagavond en het team begeleidt/coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag, alsmede de beker- en oefenwedstrijden. Wij zijn op zoek naar een trainer ( m/v ) met een geldige trainerslicentie, die  met een positieve houding ,flexibel is en een gezonde dosis humor heeft,   uiteraard moet diegene een duidelijke voetbaltechnische visie hebben en moet hij of zij op termijn uiteindelijk een brug kunnen slaan met oa de MO-17 meiden. Wij als vereniging bieden goede trainingsfaciliteiten op een zeer goed sportcomplex en een marktconforme vergoeding. Voor meer informatie en sollicitaties: Joze Neef  0681268344      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.