Ronald Bouwman vertrekt bij De Heracliden

Geschreven door Jos Dekker op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Hoofdtrainer-coach Ronald Bouwman en SV de Heracliden gaan aan het eind van dit voetbalseizoen in goed overleg uit elkaar. 
De Meisters hadden de intentie uitgesproken om verder te gaan met Ronald. Ondanks de iets mindere resultaten van de afgelopen weken is de mening van de vereniging dat Bouwman prima past binnen de cultuur van de vereniging en is er een ‘klik’ tussen de hoofdtrainer en spelers en staf van het eerste elftal. Ronald is echter benaderd door SV Woltersum en dit blijkt een ‘oude liefde’ van Ronald te zijn. Ronald heeft zelf gespeeld bij SV Woltersum en ondanks het feit dat dit een kleine vereniging is, een zondag vijfde klasser, bleek de roep vanuit Woltersum zo sterk dat deze kennelijk voor Ronald niet te weigeren was.  De Meisters betreuren het vertrek van Bouwman maar begrijpen ook dat Ronald zijn hart in deze wil volgen. Bouwman maakt zijn 2e seizoen bij SV de Heracliden af waarbij er hard gewerkt zal moeten worden om het tij te keren. De start van dit voetbalseizoen was veelbelovend maar inmiddels is de ploeg door de ondergrens gezakt. Er zullen na de jaarwisseling weer punten gepakt moeten worden om degradatie te ontlopen. Van rustig de competitie uitvoetballen is geen sprake in Uithuizermeeden. SV de Heracliden feliciteert Woltersum met zijn nieuwe hoofdtrainer en gaat zelf op zoek naar een nieuwe kandidaat. 

Trainers die nu reeds geïnteresseerd zijn in deze vacante functie bij SV de Heracliden voor het voetbalseizoen 2019-2020 mogen hun ambitie reeds kenbaar maken op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.