Interviews

Noordwolde zoekt met spoed een oefenduel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

VV Noordwolde

Het eerste elftal van Noordwolde kwam zaterdag niet in actie en wil daarom dinsdagavond een oefenduel spelen en waarbij het gaat om een uitduel. Teams die geïnteresseerd zijn in het spelen van een oefenduel kunnen contact opnemen met Simon Schuil . tel 06-27131297

Voor het seizoen 2020-2021 is Omlandia uit Ten Boer op zoek naar een nieuwe train(st)er voor het dameselftal.

Geschreven door Merijn Slagter op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Omlandia beschikt over een gezellig en betrokken dameselftal, alleen is er voor volgend seizoen helaas nog geen trainer. Omlandia zoekt iemand die boven de groep kan staan en zich daarnaast ook kan inleven in het damesvoetbal. Plezier is erg belangrijk, maar de groep wil ook graag ontwikkelen en presteren. Omlandia VR1 komt uit in de Vierde Klasse en staat momenteel in de middenmoot.

Lees meer

Je hebt met kinderen te maken ....

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Met regelmaat komt er een vraag over de voetbalverhalen die Henk Doppenberg ooit schreef en die ik mocht plaatsen op Puurvoetbalonline. Voetbalverhalen die voor velen herkenbaar waren. Verhalen, zo liet Henk deze week weten, waar een vervolg op aanstaande is. In samenspraak met Henk heb ik daarom besloten om een aantal van zijn voetbalverhalen nogmaals de plaatsen als ‘opwarmertje’ naar de nieuwe verhalen die ook weer over alles wat zich in de voetbalwereld afspeelt zullen gaan. Dit verhaal van Henk Doppenberg gaat over een trainer die te prestatiegericht is, geen oog voor het menselijke heeft en daarmee een zeer talentvolle voetballer tot wanhoop drijft.

Lees meer

Revanche Noordpool of vier op een rij voor Zeester

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Het komend weekend staat er voor de laatste keer in februari voor de amateurvoetballers een volledig programma gepland. Een volledig programma dat mij zaterdag naar het duel Noordpool-Zeester brengt en op de zondag, wanneer de regenhoeveelheden een beetje binnen de perken blijven, bij het duel MOVV- Eenrum, dat in Eenrum gespeeld wordt,  langs de lijn doet staan.

Lees meer

Masterclass 'aanvallen' voor 08 t/m 013 pupillen SV Bedum

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Op vrijdag 7 februari jl. organiseerde de lokale Jeugdopleiding van SV Bedum een interne masterclass voor de 08 t/m 013 pupillen. De masterclass is een nieuw initiatief binnen de Jeugdopleiding. Periodiek wordt er op de vrijdag een extra trainingsmoment georganiseerd. In groepen van 8 tot 10 spelers oefenen de spelers specifieke vaardigheden binnen één thema onder begeleiding van enthousiast kader. De SV Bedum masterclass is gratis voor alle jeugdleden. In deze masterclass hanteren we een hoge norm. De trainingsgroepen zijn klein, de begeleiding is divers en kwalitatief en het tempo van de oefenvormen ligt hoog. Elke speler krijgt hierdoor veel oefenmomenten. De coaching wordt verzorgd door de hoofdtrainer, HJO, selectietrainers uit onder- en bovenbouw en fanatieke en leergierige trainers uit de opleiding. Een geweldig collectief!

Lees meer

Speler van het weekend Danny Beerda (Zeester)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Ruim twee seizoenen geleden was daar de vraag of ik ook wat had met het geven van cijfers aan spelers, trainers en scheidsrechters zoals in de eredivisie wekelijks gebeurde. Een vraag die ik met nee beantwoorde maar mij wel aan het denken zette om vervolgens te komen tot een speler van het weekend. Geen uitverkiezing waar prijzen of punten mee te verdienen zijn, maar gewoon die speler er uit pikken die mij in het weekend, en op welke manier dan ook, het meeste was opgevallen.

Lees meer