Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Jeffrey Kremer: Als G-voetbalteam Eemsmond beleven we veel plezier aan trainingen en wedstrijden.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in G-voetbal Eemsmond

Jeffrey Kremer is aanvoerder van het G-team Eemsmond. Naast het zelf voetballen, is Jeffrey een grote fan van FC Groningen, het zijspanduo Dennis Noordman/Patrick Kremer en de bij de Specials uitkomende Nico Eijbergen. Dat, en nog veel meer, vertelt hij in het vraaggesprek dat Puurvoetbalonline had met de enthousiaste voetballer die op vrijdag 3 juli samen met zijn teamgenoten een voorwedstrijd tegen Kids United gaat spelen voordat het RWE Eemsmondteam het tegen FC Groningen gaat opnemen.

jeffrey
Jeffrey, jij voetbalt voor het G-team Eemsmond. Heb jij voor die tijd bij een andere club gespeeld: ‘Ik heb voor die tijd niet bij een andere voetbalclub gespeeld. Wel heb ik hier in Uithuizen aan judo gedaan en daar een eerste en een derde prijs mee gewonnen. “
Jeffrey je bent 23 jaar. Ik denk dat jij graag zou zien dat er binnen het G-voetbal in de gemeente Eemsmond meer spelers van jouw leeftijd zouden komen:’ Dat zou ik zeker leuk vinden. Als er een team zou zijn met voor mij leeftijdsgenoten zou dat leuk en ook eerlijker zijn. Maar ik ben wel blij dat ik nu kan voetballen.”
Ik zag dat jij coach was van oud-Noordpool tegen oud-Usquert. Zou jij later trainer/coach van het pupillen G-team willen worden:’ Dat zou ik zeker willen. Als coach, met iemand als ondersteuning naast mij, zou ik later graag bij het G-voetbal betrokken willen blijven.”
FC Groningen is jouw club. Hoe denk je dat ze het volgend seizoen in de eredivisie gaan doen: ‘Ik denk dat FC Groningen het ook volgend seizoen prima gaat doen. Ze komen zeker bij de eerste tien.”
Jullie gaan met het G-team op 3 juli tegen Kids United voetballen als voorwedstrijd voor duel RWE Eemsmond-FC Groningen. Dat is tot nu toe jullie hoogtepunt denk ik: ‘Dat wij als team samen voetballen zie ik al als een hoogtepunt. We hebben het namelijk erg leuk samen.”
Wie is je favoriete speler FC Groningen en waarom: ‘Maikel Kieftenbeld. Dat is de beste speler en ik kijk altijd goed wat hij doet. Daarnaast is hij aanvoerder. Dat ben ik ook bij het G-team en verder is hij een sportieve en aardige jongen.”
Ga jij vaak naar de Euroborg als FC Groningen thuis speelt: ’Soms mag ik met iemand mee naar de Euroborg.”
Jullie hebben als G-team een eigen facebook-pagina. Is er ook een aparte website van het G-voetbal:’ We hebben als G-team Eemsmond wel een Facebookpagina maar nog geen eigen website. Maar wie weet komt dat er nog.”
Wat is er leuk aan Grasbaanraces Jeffrey: ‘ Ik vindt grasbaanraces echt leuk. Niet alleen omdat het hard gaat maar ook omdat je in het rennerskwartier met de Nederlandse rijders kunt praten. Ze kennen mij bijna allemaal, zelfs de speaker maakt altijd een praatje.”
Wie is bij het grasbaanracen jouw grote favoriet en waarom: ‘ Ik heb twee, en eigenlijk drie, favorieten. Bij de zijspannen zijn dat Dennis Noordman en Patrick Kremer. Bij de Specials is dat Nico Eijbergen. Naast dat ze geweldig goed kunnen rijden zijn ze erg vriendelijk.”
Wat zou je zelf nog graag willen vertellen:’ Wat ik zelf graag wil vertellen is dat ik namens het G-team Eemsmond alle trainers en begeleiders wil bedanken voor wat ze allemaal voor ons doen en wat het voetballen nog leuker maakt.”