Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Succes voor Noordpool-UFC /Eemsmond JG

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in G-voetbal Eemsmond

Noordpool-UFC /Eemsmond JG nam zaterdag deel aan de finale van het bekertoernooi in Emmerschans. Na de nodige spannende duels eindigde de ploeg als laatste in het uitstekend door EHS’85 georganiseerd toernooi.

 

image 2016 06 08
De voetballers en voetbalsters van Noordpool-UFC /Eemsmond moesten vroeg op voor de finale van het bekertoernooi dat dit jaar in Emmerschans werd georganiseerd. De voetbalvereniging EHS’85 fungeerde als gastheer voor de voetballers en voetbalsters met een beperking en de club uit Emmerschans bleek een uitstekende gastheer te zijn. Voor het team van Noordpool-UFC /Eemsmond JG was er in het toernooi zelf weinig succes want alle duels werden met miniem verschil verloren. Maar waar veel ploegen in Nederland moeite hebben met het benutten van strafschoppen deed het team uit de gemeente Eemsmond dat beter. In hun poule wist het namelijk zijn strafschoppen het beste te benutten. Daarnaast werd ook de snelheid van de geschoten strafschoppen gemeten en ook daarin bleek Noordpool-UFC /Eemsmond JG het best presterend team te zijn. Kortom de ploeg uit de gemeente Eemsmond liet een prima indruk achter in Emmerschans waar het als beloning een door de spelers van FC Emmen gesigneerde bal in ontvangst mocht nemen.
Na afloop kon er daarom ook niets anders geconcludeerd worden dan dat de spelers, speelsters en begeleiding een mooie finale van het bekertoernooi had meegemaakt