Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Robert Knol(Corenos) : ‘Sober spelen is ook een kunst .’

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

Op woensdag 5 juli staat in Warffum het duel RWE Eemsmond-FC Groningen op het programma. Het duel in Warffum is het negende duel in de historie tussen het RWE Eemsmondteam en de eredivisionist dat ook dit seizoen onder leiding van Ernest Faber staat. De RWE Eemsmond-selectie is ook dit jaar weer samengesteld uit spelers van de 7 voetbalverenigingen uit de gemeente Eemsmond. Een spelersgroep waarvan de meeste spelers niet bij het grote publiek bekend zullen zijn. Vandaar dat we komende weken op www.puurvoetbalonline.nl de spelers en staf, naast het verdere nieuws rond de seizoensopening van FC Groningen tegen het RWE Eemsmondteam, via portretjes gaan voorstellen.
image 2017 07 02 1
De 24 jarige Robert Knol behoort voor de tweede keer tot de selectie van het RWE-team. De verdediger/middenvelder kende een wat ongelukkig seizoen doordat hij met regelmaat werd geplaagd door blessureleed. Dat was natuurlijk niet alleen jammer voor de speler zelf maar ook voor de hoofdmacht van Corenos. Want zijn inbreng werd in sommige duels absoluut gemist zo liet teamleider Frits Meeuwes enkele weken geleden nog weten. ‘Spelers zoals Robert mis je pas echt wanneer ze er niet zijn. Zo op het oog vallen ze niet op maar ze zijn wel belangrijk.”

En inderdaad, tijdens het oefenduel tegen De Fivel was Robert ook niet heel erg dwingend aanwezig maar stond hij wel zijn mannetje. En dat is nu precies waar het woensdagavond allemaal om zal draaien. Je directe tegenstander zo goed mogelijk in toom houden en vooral geen rare fratsen uithalen. Maar dat laatste is de middenvelder/verdediger, die tegen FC Groningen met nummer 14 mag spelen, wel toevertrouwd. Sober spelen en uitgaan van je eigen kwaliteiten