'Papa Mamio' Eric van Hees overleden

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Hall of Fame

De ‘Papa van Mamio’ Eric Antonius van Hees is overleden. Één van zijn wensen was om nog één keer een wedstrijd te mogen bijwonen van zijn geliefde vereniging V.V. Mamio is in vervulling gegaan. Want op zaterdag 14 november was de toen al ernstig zieke ‘Papa van Mamio’ aanwezig bij het duel Mamio-Loppersum.


image 2015 12 05
Eric Antonius van Hees (65) uit Paramaribo, Mamio-man in hart en nieren, is thuis rustig overleden op 3 december 2015. Eric Antonius van Hees is opgebaard in het Monuta uitvaartcentrum, Kees de Haamstraat 44 te Sappemeer. Er is gelegenheid om afscheid te nemen op zondag 6 december van 17.00 tot 18.00 en dinsdag 8 december van 19.00 uur tot 20.00 uur.
De plechtigheid voorafgaand aan de crematie vindt plaats op woensdag 9 december om 16.15 uur in aula 1 van het crematorium, Crematoriumlaan 6 te Groningen. Voorafgaand aan de plechtigheid zal de stoet omstreeks 15.15 uur aankomen bij Sportpark De Parrel, V.V. Mamio, Eikenlaan 292 te Groningen. Daar zal als eerbetoon aan ‘Papa Mamio’ de kist op de middenstip komen te staan. Wij nodigen dan ook een ieder om 15.00 uur uit om samen deze eer aan ‘Papa Mamio’ te geven. Na de plechtigheid in het crematorium bent u allemaal uitgenodigd om mee terug te gaan naar V.V. Mamio. Onze diepste medeleven gaat uit naar de familie, vrienden en kennissen van Eric Antonius van Hees ‘Papa Mamio’.