Jubileum Gruno groot succes

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in De derde helft

Van Pieter Woudstra kreeg puurvoetbal online het verslag van een zeer succesvol jubileum wat Gruno in het weekend van 15 t/m 18 april .

Van Pieter Woudstra kreeg puurvoetbal online het verslag van een zeer succesvol jubileum wat Gruno in het weekend van 15 t/m 18 april .

De deelnemers aan de clinic op zaterdmorgen        Foto: Leslie Terstal Photography

foto_klinic

 

 

 

 

 

Vanaf vandaag staan de foto's van het jubileum op de site www.vvgruno.nl online. We hebben daar vele vragen over gehad, maar konden de foto's niet eerder publiceren dan vandaag. De 1679!!! foto's zijn te downloaden en af te drukken op bijvoorbeeld mokken. Van alle bestellingen gaat een deel van de opbrengst naar v.v. Gruno. Verstandig is wel om de foto's in een verzameling te bestellen zodat er eenmaal verzendkosten wordt berekent. Wij bedanken trouwens Leslie Terstal, Harma van der Meulen, Jan Streur en Pieter Woudstra voor het maken van alle foto's!

Zondag 18 april werd het jubileum afgesloten en kon de v.v. Gruno, mede door het mooie weer, de geweldige inzet van alle vrijwilligers en de geweldige sfeer terugkijken op een mooi jubileumweekend.

Het begon op donderdagavond met de opening van het Jubileumweekend door voorzitter Azing Koning. Daarna was het de beurt aan de jeugd om ballonnen op te laten. Daarna kregen Mattie en Gradus van Donderen uit handen van Azing Koning het Jubileummagazine uitgereikt.

Daarna traden oud 1e elftal spelers aan die een onderlinge wedstrijd speelden. De volgende spelers waren onder andere te zien: Geert Ritsema, Gerrie Helsma, Jack Roossien, Herman Slijfer, Robert Elting, Sabe Tel, Arend Tomasoa, Frans Omlo,Pieter Pinkster, Klaas Elzer, Hans Stuulen, Jos Daems, Douwe de Vries, John Boer, Jerry Djoegan, Kees Lokken, Geoffrey Kost, Guus Huizen, Andre Bolhuis, Pieter Veenstra, Sjoerd Veenstra, Gallid Baroudi, Jurren Glazenburg, John Jullens, Ronald Soolsma, Rene Schuiten, Wim Hermanni, Evert Botter, Harold Kant, Johnny Huizinga, Enoch Stuivenberg, Boy Kewal, Mark Meijer, Chris Mast, , Patrick Lantinga, Raymond Lantinga, Jan Arends en Henk Beukema. De begeleiding was in handen van Bernard Mulder, Maarten van Donderen, Anne Idskes en Cor Hermse. De verzorging was in handen van Jaap de Vries en het arbitrale trio bestond uit de heren Jan Bootsma (scheidsrechter), Jan Koreman en Gerrit Kraaima.

Na de wedstrijd was het nog lang gezellig in de kantine en werden mede door de fotocollages de herinneringen even naar boven gehaald!

Vrijdag was er een speurtocht voor de jongste jeugd. Rond 21.00 kwam de laatste groep binnen.

Zaterdagmorgen waren er allerlei activiteiten. De KNVB truck en de FC Groningen Clinic zorgden ervoor dat veel jeugdleden actief meededen aan de activiteiten.

Zaterdagmiddag vond de reünie plaats in de feesttent op Sportpark Vinkhuizen. Vele oude gezichten waren te bewonderen en vele herinneringen werden opgehaald. Zo zag ik onder meer de heer Hilberdink die mij persoonlijk aansprak over zijn eerste wedstrijd in 1935. Hij verloor zijn eerste wedstrijd met 17-0. Sinds een aantal maanden heeft hij internet en vertelde ook dat hij op zijn 87 jarige leeftijd de website van VV VV Gruno vaak bezoekt. Dat doet de redactie goed. Ook spraken we veel oud leden uit de tijd 1970. De receptie was officieel van 14.00 tot 16.0