Verdriet en ongerustheid vechten om voorrang ,,

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Columns

Verdriet en ongerustheid vochtendeze week aan de Peperweg 7 om voorrang en daar werd ik bepaald niet vrolijk van. Ik maakte me namelijk grote zorgen en wat ik zoveel mogelijk probeerde te verbloemen. Ik ben geen type die een ander met zijn problemen opzadelt want wat dat betreft ben ik een einzelgänger. Dus ,gewoon’ vrolijk op de velden rondlopen en net doen alsof er niets aan de hand is was de opdracht die ik mij oplegde.

johann

Problemen die je hebt dien je ook zelf op te lossen is mijn mening maar ik moet zeggen, dat is Martine niet altijd met mij eens. Maar ik ben wat dat betreft best eigenwijs en dit probleem wilde ik daarom ook alleen oplossen. Want ik kreeg maar geen contact met iemand die ik dolgraag wil interviewen voor Puurvoetbalonline. Ik had al diverse pogingen gewaagd maar het gekke is, ik kreeg maar geen respons. Even dacht ik de laatste weken, dat mijn kandidaat iets ernstigs was overkomen en ik besloot om toch maar wat vaker het DvhN te kopen. De rouwadvertentiepagina sla ik altijd over want zolang als je er zelf niet staat is dat toch wat minder interessant. Ik besloot echter van mijn principe af te stappen want het zou toch niet waar zijn dat mijn droomkandidaat niet meer onder ons zou zijn. De DvhN gaf echter ook geen uitsluitsel dus bleef de onzekerheid knagen. Mailtjes werden niet beantwoord en ook een oproep via Puurvoetbalonline gaf geen witte rook.

Maar mijn probleem hield ik toch maar voor Martine verborgen en hoewel ik deze week wat slechter sliep dan normaal gaf ik niet aan wat het probleem was. Ze vroeg ook niet door want ze weet, Staaltje’ kan op dat gebied redelijk eigenwijs zijn. Ik had echter nog een troef achter de hand en dan was de start van het amateurvoetbal. Want mijn, droomkandidaat’ was een liefhebber van het amateurvoetbal en als dat eenmaal weer los was dan moest ik, als hij nog in leven was, toch iets van hem horen.

En gelukkig Piet Paulusma, Peter Timofeeff en Helga van Leur, waar mijn voorkeur overigens naar uitgaat als verteller van de weersverwachtingen, gooiden geen roet in het eten en gisteren gingen we weer volle bak los. Dat bood nieuwe kansen om mijn, droomkandidaat’ te ontdekken want nu moest ik toch wel wat van hem horen. Gisteravond was er nog geen, ruis’ op de lijn waar te nemen maar vanmorgen was het wel raak, mijn, droomkandidaat’ leefde nog. Ik knalde bijna van emotie uit elkaar en de Peperweg stond even in vuur en vlam. Eindelijk was hij daar weer en mijn zo gewenste interview daagde aan de horizon. Ik blij, Martine blij want die begon zich toch wat zorgen te maken, en ook de bezoekers van Puurvoetbalonline zouden blij gemaakt worden. Een interview dat mij duizenden bezoekers zou opleveren, en laten we eerlijk zijn, welke site wil dat niet. Maar hij leefde gelukkig nog en daarom nodig ik hem bij deze nogmaals uit want een interview met een man die zoveel verstand van het spelletje heeft moet ik interviewen. Want als je na een fantastische 1-5 uitzege van VIBOA bij Olde Veste, en waar onder de titel, VIBOA in hoofdklassevorm en artikel van op www.tweenul.nl, de volgende tekst, Zo maar doorgaan met zulke titels boven de stukjes. Prikkelend genoeg voor de tegenstanders om die hooghartige VIOBA'ers eens af te straffen durft te schrijven dan ben je een echte voetbalkenner!

Dus kwakzalver, zo is de naam van mijn, droomkandidaat’, op www.tweenul.nl ,kom uit je hol en meldt je aan voor een interview. Want de amateurvoetbalwereld zit te springen om jou. Mensen die durven zeggen wat ze van iets vinden zijn schaars dus nogmaals, meldt je aan en het podium is voor jou!  Maar er is een voorwaarde, je werkt mee onder je eigen naam!!