Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Zeester zoekt oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Afbeeldingsresultaat voor logo zeester
Voor dinsdag 26 maart is vijfdeklasser Zeester op zoek naar een oefentegenstander. De Zoutkampers willen graag oefenen tegen een vierde of vijfdeklasser  waar men op bezoek kan gaan. Dit omdat het spelen op het eigen complex een probleem wordt. Geïnteresseerde verenigingen kunnen contact opnemen met Marinus Siekman tel : 06-37322385.  

Niekerk zoekt oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Niekerk

VV. Niekerk is op zoek naar een oefen tegenstander voor morgenavond. Tijdstip van spelen is om 20:00 uur. Liefst een 3e of 4e klasser om tegen te oefenen. Mochten wij morgen geen oefen tegenstander vinden, mag het ook een week later.
Voor meer inlichtingen kan er contact opgenomen worden met: 0629254956

Sjouke Borger nieuwe trainer SV Marum VR 1

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

SV Marum heeft Sjouke Borger aangetrokken als trainer van de eerste damesselectie voor het seizoen 2019/2020. Met Borger benoemt de club een voetbaldier pur sang, die al jaren op de velden actief is en met zijn fanatisme en betrokkenheid weet hoe je een team tot goede prestaties brengt. Marum VR 1 komt op dit moment uit in de 3e klasse J, staat bij de bovenste vier en heeft derhalve nog zicht op promotie.

Lees meer

Ekc dames 1 zoekt nieuwe trainer-coach

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De spelersgroep van het Groningse EKC VR1 is op zoek naar een hoofdtrainer die met ingang van seizoen 2019/2020 het team zal begeleiden. EKC is in 2011 ontstaan uit een ambitieuze samenwerking tussen de damesafdelingen van VV Eenrum en VV Kloosterburen. Deze samenwerking heeft zijn vruchten meer dan afgeworpen: begonnen in de vijfde klasse, speelt het vlaggenschip van de club nu voor het derde seizoen op rij in de tweede klasse. Het team heeft zich ontwikkelt tot een middenmoter die op wilskracht veel kan bereiken. Het is echter tijd voor een volgende stap: het fanatieke en toegewijde team wil zich verder ontwikkelen en groeien op het gebied van techniek en tactiek.

Lees meer

'Degradatiekraker' in Zeerijp

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Na twee weekenden van dat er in sommige competities wel en in andere competities wel gespeeld werd gaan we dit weekend echt weer los. Althans, wanneer de aanstaande regengebieden of buien geen roet in het eten gooien.

Lees meer

Erwin Niezemuller nieuwe trainer SV Marum 2

Geschreven door Reind van Veen op . Geplaatst in Prietpraat

Ambitieus, communicatief vaardig en enthousiast. Dat is kenmerkend voor de 24-jarige Erwin Niezemuller die voor het komende seizoen is aangesteld als trainer van de 2e selectie, sinds vorig seizoen uitkomend in de reserve 1e klasse A.

Lees meer

Stedum zoekt oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in PrietpraatDe eerste selectie van VV Stedum zoekt een oefentegenstander voor zaterdag 2 maart . Er kan gespeeld worden in Stedum. Aanvang in overleg.  Graag een 4de of 5de klasser. U kunt contact opnemen via 0620158170.

Omlandia organiseert COOP-jeugdvoetbaltoernooi

Geschreven door Alfons Bergman op . Geplaatst in PrietpraatOmlandia organiseert ook dit seizoen weer het COOP-Jeugdvoetbaltoernooi op 15 en 22 juni 2019 voor de JO9 t/m JO15. Alle jeugdteams zijn welkom en zullen naar sterkte worden ingedeeld. De speeldata zijn:

Zaterdag 15 juni 2019

JO9   09:00-12:30 uur 

JO15 13:00-17:00 uur.

Zaterdag 22 juni 2019

JO11 09:00-12:30 uur 

JO13 13:00-17:00 uur.

Er zal gestreden worden om een mooie beker. Alle deelnemers zullen worden beloond met een medaille.

Indien u wenst deel te nemen aan één of meerdere van de toernooien, wilt u dan de teams aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Inschrijven is alleen mogelijk per e-mail. Na ontvangst van de inschrijving zal de inschrijving per e-mail worden bevestigd.

SV Bedum 2 zoekt oefenwedstrijd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


SV Bedum zaterdag 2 zoekt een oefenwedstrijd voor zaterdag 12 januari. Er is een kunstgrasveld in Bedum beschikbaar om 17:00 u. Als het beter past behoort een uitwedstrijd ook tot de mogelijkheid. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jelmer Meinardi, trainer/coach SV Bedum zaterdag 2. Contactgegevens: T: 06 14 223 780 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer artikelen...