Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Omlandia zoekt hoofdtrainer

Geschreven door Michel Winter op . Geplaatst in Prietpraat

Omlandia uit Ten Boer is een mooie club met gezonde ambities en speelt dit seizoen in de 2e klasse J. De vereniging beschikt over een kunstgrasveld voor de trainingen en de thuiswedstrijden worden gespeeld op gras.

Lees meer

Omlandia organiseert COOP-jeugdvoetbaltoernooi

Geschreven door Alfons Bergman op . Geplaatst in PrietpraatOmlandia organiseert ook dit seizoen weer het COOP-Jeugdvoetbaltoernooi op 15 en 22 juni 2019 voor de JO9 t/m JO15. Alle jeugdteams zijn welkom en zullen naar sterkte worden ingedeeld. De speeldata zijn:

Zaterdag 15 juni 2019

JO9   09:00-12:30 uur 

JO15 13:00-17:00 uur.

Zaterdag 22 juni 2019

JO11 09:00-12:30 uur 

JO13 13:00-17:00 uur.

Er zal gestreden worden om een mooie beker. Alle deelnemers zullen worden beloond met een medaille.

Indien u wenst deel te nemen aan één of meerdere van de toernooien, wilt u dan de teams aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Inschrijven is alleen mogelijk per e-mail. Na ontvangst van de inschrijving zal de inschrijving per e-mail worden bevestigd.

Robert Benes nieuwe trainer Stedum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in PrietpraatRobert Benes wordt de nieuwe trainer van v.v. Stedum. De in Kruisweg woonachtige trainer zal beginnen met ingang van het seizoen 2019-2020 en volgt hiermee de huidige oefenmeester Wim Nubé op die na een 3-jarige verbintenis stopt als trainer bij Stedum.
De 39-jarige oefenmeester is sinds dit seizoen de assistent-trainer van v.v. Stedum. Daarvoor was Robert Benes trainer van EKC en interim trainer van Kloosterburen.
Verder zijn we zeer content dat Nanne Santing zijn contract met een jaar heeft verlengd en ook volgende seizoen leider en verzorger zal zijn bij de voetbalvereniging Stedum

SV Bedum 2 zoekt oefenwedstrijd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


SV Bedum zaterdag 2 zoekt een oefenwedstrijd voor zaterdag 12 januari. Er is een kunstgrasveld in Bedum beschikbaar om 17:00 u. Als het beter past behoort een uitwedstrijd ook tot de mogelijkheid. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jelmer Meinardi, trainer/coach SV Bedum zaterdag 2. Contactgegevens: T: 06 14 223 780 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

23E EDITIE BOSHALTOERNOOI IN LOPPERSUM

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Traditioneel wordt het seniorentoernooi van het Boshaltoernooi  in de laatste week van december gespeeld.  Deelnemers zijn dit jaar  Middelstum, Loppersum, De Fivel, Stedum, Poolster en Holwierde.

Lees meer

Middelstum en Rood Zwart Baflo, aan elkaar gewaagd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Dit weekend wordt er op het Hogeland in het standaardvoetbal alleen maar op zaterdag gespeeld omdat alle drie de nog in het zondagvoetbal actieve verenigingen op vreemde bodem actief zijn. Een gegeven wat er voor zorgt dat er dit weekend maar een ‘OC-duel’  voor mij op het programma staat.

Lees meer

Meer artikelen...